NEA

Έτσι ελπίζουμε να είναι η νέα BMW M2

Πολλά έχουν γραφτεί για τη σχεδιαστική άποψη που θα ακολουθήσει η γερμανική εταιρία στα επόμενα μοντέλα της.

Ίσως να έχετε διαβάσει για την αμφιλεγόμενη και πολύ-συζητημένη μάσκα της νέας Μ3/ M4 που ξεχωρίζει από το εμφατικό μέγεθος και στιλ της. Οι περισσότεροι ίσως να συμφωνούν πως αυτή η μάσκα είναι too much ακόμη και για την BMW και πολλοί συμφωνούν (όπως και στο BMWblog.com από το οποίο προέρχεται το rendering που βλέπετε) πως δεν θα πρέπει να υιοθετηθεί στη νέα Μ2.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες η νέα BMW M2 με την κωδική ονομασία F87 θα βασίζεται στην πλατφόρμα CLAR (χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων στην BMW Ζ4 και στην Toyota Supra). Κάτι που είναι πολύ σημαντικό μιας και η νέα Μ2 θα εξακολουθήσει να διατηρεί ένα αυθεντικό στοιχείο σπορ οδήγησης το οποίο δεν είναι άλλο από την μεταφορά της ισχύος στον πίσω άξονα.

Κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας νέος τρίλιτρος εξακύλινδρος (ο S58 αντί του S55) που θα αποδίδει 400+ ίππους (με 6άρι μηχανικό ή αυτόματο 8άρι κιβώτιο). Πρόκειται για μια ελαφρώς ηπιότερη εκδοχή του μοτέρ που θα δούμε και στις νέες M3/M4. Από πλευράς επιδόσεων το 0-100 αναμένεται κάτω από τα 4 δλ.

Η νέα 2 Coupe θα παρουσιαστεί του χρόνου και η M2 Coupe εκτός απρόοπτου το 2022. Εσείς σε ποιό χρώμα θα την προτιμούσατε από τα παραπάνω;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button