NEA

Καταιγιστική η Porsche Taycan Turbo S στην Autobahn [vid]

Δείτε σε ένα βίντεο την ηλεκτρική Porsche να πιάνει αθόρυβα και δίχως ζόρια τα 270 χλμ./ώρα!

Το παρακάτω βίντεο μας αποδεικνύει πως τα σπορ ηλεκτρικά δεν υπολείπονται και τόσο από τα συμβατικά. Έστω και αν με τέτοιες ταχύτητες η μπαταρία τους αδειάζει ταχύτατα μειώνοντας δραματικά την προσφερόμενη αυτονομία στο ταξίδι και στον αυτοκινητόδρομο.

Εδώ δεν μιλάμε για οποιονδήποτε αλλά για τον μοναδικό στον δρόμο δίχως όριο ταχύτητας. Το βίντεο που τραβήχτηκε από την ομάδα του Automann-TV μας δείχνει πόσο γρήγορη και πόσο αθόρυβα μπορεί να επιταχύνει η Taycan Turbo S και να πιάσει την τελική των 270 χλμ./ώρα.

Μάλιστα στα πρώτα λεπτά θα δείτε πως η τετρακίνητη Taycan Turbo S έχει και μια γλυκιά ελεγχόμενη υπερστροφή στο σπορ πρόγραμμά της. Στον γερμανικό αυτοκινητόδρομο θα δείτε την ηλεκτρική Porsche να χρειάζεται μόλις 2,8 δλ. για να πιάσει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα, ενώ από εκεί και πέρα χρειάζεται συνολικά 17,8 δλ. για τα 250 χλμ./ώρα.

Για μία ακόμη φορά γίνεται αντιληπτή η αμεσότητα της ροπής που προσφέρει ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο όπως η Taycan Turbo S με τους δύο ηλεκτροκινητήρες και την συνδυασμένη απόδοσή της στους 750 ίππους και στα 1.050 Nm. Αλλά επειδή τα λόγια περιττεύουν αφιερώστε μερικά λεπτά και απολαύστε το παρακάτω βιντεάκι.  

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!