NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε ένα Suzuki Jimny να κάνει αναστροφή… από μία πεζογέφυρα [vid]

Το συμβάν καταγράφηκε στην Κίνα και μας δείχνει έναν οδηγό να χάνει το σημείο εξόδου και να κάνει αναστροφή μέσω της γέφυρας για τους πεζούς!

Κάπου στην πορεία του ο οδηγός ενός Suzuki Jimny έχασε την έξοδο στον αυτοκινητόδρομο της περιοχής Xinjiang. Κάπως έτσι αποφάσισε να εκμεταλλευθεί τις δύο βασικές ικανότητες του αυτοκινήτου του: τις κόμπακτ διαστάσεις και τις εκτός δρόμου προδιαγραφές του.

Για κακή του τύχη ένας περαστικός τον τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα οι αρχές του επέβαλαν πρόστιμο 200 γουάν (μόλις 26 ευρώ) με ποινές βαθμών στο δίπλωμα του.

Πάντως, το πρόστιμο θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο αφού το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος της γέφυρας είναι στα 1.000 κιλά. Όσο περίπου και το Jimny. Φαντάζεστε τον χαμό που θα είχε προκαλέσει ο θρασύτατος ανόητος αν κατέρρεε η πεζογέφυρα; Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται πως η βλακεία είναι ανίκητη…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!