NEA

Του χρόνου θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο Nissan 400Z

H Nissan ετοιμάζεται να ανανεώσει το σπορ προφίλ της με το λανσάρισμα του διάδοχου του 370Z.

Το Nissan GT-R έχει ήδη ξεπεράσει την δεκαετία στην αγορά στην υπάρχουσα γενιά του και πολλοί θα περίμεναν ότι η ιαπωνική εταιρία θα ετοίμαζε τον αντικαταστάτη του. Ωστόσο, οι Ιάπωνες φαίνεται ότι σκοπεύουν να κρατήσουν εν ζωή τον “Γκοτζίλα” (το παρατσούκλι βασίζεται στο πανίσχυρο μεταλλαγμένο τέρας και το “κόλλησε” σε αγώνες στην Αυστραλία) της τωρινής γενιάς. Και αυτό επειδή η εμφάνιση ενός νέου GT-R θα ανέβαζε κατά πολύ την τιμή πώλησης…

Κάτι που απ’ ότι φαίνεται δεν ισχύει στην περίπτωση του 370Z το οποίο θα παρουσιαστεί του χρόνου και πιθανότατα θα ονομάζεται 400Z. H νέα ονομασία θα υποδηλώνει την εξέλιξη σε ένα εντελώς νέο μοντέλο το οποίο όμως θα ξεχωρίζει από την σχεδίαση που θα έχει αρκετά στοιχεία από τα σπορ μοντέλα της εταιρίας την εποχή του Datsun 240Z και του Skyline.

 Από την άλλη ο αριθμός 400 θα σηματοδοτεί την κορυφαία έκδοση με 400 ίππους. Ο κινητήρας μάλλον θα είναι ένας twin-turbo τρίλιτρος V6 που εμφανίζεται και στα μοντέλα της Infinity. Με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων και την μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς. Αργότερα θα υπάρξει και έκδοση Nismo με μεγαλύτερη ισχύ και πιο hardcore στήσιμο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!