NEA

Επίσημα το νέο Audi A3 Sedan

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι με τιμή στη Γερμανία από 27.700€ στην έκδοση 30 TFSI (1.0 TFSI με 116 ίππους).

Αν και τα σεντάν είναι μια κατηγορία που επισκιάζεται συνεχώς από τα SUV η Audi λανσάρει την 2η τετράθυρη γενιά του νέου A3. Η οποία στο λανσάρισμά της θα είναι διαθέσιμη στην έκδοση 1.5 TFSI με 150 ίππους, σε συνδυασμό με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο (η τελευταία έκδοση θα έχει και mild hybrid σύστημα).

Σε κάθε περίπτωση το «0-100» ολοκληρώνεται σε 8,4’’ με τελική στα 232 χλμ./ώρα (χάρη και στην πολύ καλή αεροδυναμική με συντελεστή οπισθέλκουσάς 0,25). Η γκάμα θα περιλαμβάνει και την diesel έκδοση 2.0 TDI με 150 ίππους, ενώ στην πορεία θα προστεθούν και άλλες εκδόσεις.

Το νέο Α3 Sedan βασίζεται στο νέο A3 Sportback και σε σχέση με το τελευταίο είναι μακρύτερο κατά 15 εκατοστά (4 εκ. μακρύτερο από το απερχόμενο A3 Sedan) και φτάνει συνολικά τα 4,5 μέτρα. Το μεταξόνιο έχει μείνει το ίδιο αλλά υπάρχει καλύτερη εκμετάλλευση χώρων με ενδεικτική την χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ στα 425 λίτρα.

Στο εσωτερικό δεσπόζει η touch-screen 10,1’’ και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25’’ στη βασική του έκδοση (12,3’’ στην virtual cockpit plus με δυνατότητες παραμετροποίησης). Εννοείται πως υπάρχουν όλες οι δυνατότητες συνδεσιμότητας smartphones και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης στο στάνταρ ή στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι με τιμή στη Γερμανία από 27.700€ στην έκδοση 30 TFSI (1.0 TFSI με 116 ίππους). Το 35 TFSI ξεκινά, πάντα στη Γερμανία, από 29.800 ευρώ.  

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!