NEA

Πόσο αδιάβροχη μπορεί να είναι μία McLaren Elva;

Το βρετανικό open-top σούπερκαρ μπορεί να κοστίζει 1,5 εκ. ευρώ αλλά έχει ένα θεματάκι ακόμη και στο ψιλόβροχο.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Instagram όπου ένας φωτογράφος πρόλαβε να «τραβήξει» μερικούς υπάλληλους να τρέχουν να προστατεύσουν μια McLaren Elva από ένα ξαφνικό μπουρίνι. Ακόμη και αν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο υπήρχε εκεί για λόγους επίδειξης δημιουργεί ερωτηματικά στο αν μπορεί να παρουσιάσει κάποια δυσλειτουργία όταν βραχεί το ταμπλό και το εσωτερικό του.

Εδώ να πούμε πως η McLaren σκοπεύει να κατασκευάσει συνολικά 399 Elva και πως το εν λόγω μοντέλο αποτίει φόρο τιμής στον ιδρυτή της μάρκας Bruce McLaren και στα αγωνιστικά του την δεκαετία του 1960 που είχαν μόνο τα απαραίτητα ως πλήρως open-top κατασκευές.

Προφανώς ο κάτοχός της θα πρέπει να συμβιβαστεί με το γεγονός αυτό αφού σε χώρες με ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες (όπως στην Βρετανία) δεν τους διασφαλίζει ακόμη και το καλύτερο δελτίο καιρού για το αν θα γίνουν μουσκίδι ή όχι. Πάντως, για όσους δεν θέλουν να αγχώνονται η McLaren προσφέρει προαιρετικά όλο το κλασικό σετάκι (παρμπρίζ, παράθυρα, οροφή).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Rainy days are also fearless, but you need an umbrella. #マクラーレン #mclarenelva #catsoftokyo #mclaren #elva #tokyo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Syouken Photography (@syoukenphoto) στις

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!