ΑΓΩΝΕΣ

Θα μπορούσε ο Alonso να πάρει την θέση του Vettel στην Ferrari;

Οι φήμες εντείνονται μετά την αρνητική πρόταση του Vettel για μονοετές συμβόλαιο το 2021.

Μάλιστα η Ferrari όχι απλά πρότεινα ένα χρόνο συμβόλαιο στον Vettel αλλά έριξε και την αμοιβή του από τα 50 εκατομμύρια ευρώ στα 20! Φυσικά ο Γερμανός απέρριψε την πρώτη πρόταση κατευθείαν θεωρώντας την αστεία. Επίσης είπε πως δεν είναι μεγάλος σε ηλικία και πως μπορεί να προσφέρει τα πάντα στην μάχη για το πρωτάθλημα, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Πάντως η Ferrari δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει και πολύ να κρατήσει τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή από την στιγμή που ο Leclerc έχει πάρει «κεφάλι». Αρκετοί θεωρούν πως ακόμη και αν το ποσό ανέβει στα 35 εκ. ευρώ η Scuderia θα του προσφέρει και πάλι συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Ο Vettel επιθυμεί τριετές συμβόλαιο και αν τελικά δεν τα βρει με την Ferrari, τότε υπάρχουν σε αναμονή τα ονόματα των Ricciardo, Sainz και Giovinazzi. Μάλιστα υπάρχουν και φήμες για μονοετές συμβόλαιο ακόμη και με τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητής Fernando Alonso!

Ακραίο αλλά παίζει και αυτό το σενάριο για τον 38χρονο πλέον Ισπανό που αν επιστρέψει στην F1 θα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος οδηγός μετά τον 40χρονο Raikkonen ο οποίος είχε στεφθεί πρωταθλητής το 2007 με την Ferrari.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!