NEA

Land Rover: Νέες υβριδικές εκδόσεις για τα Evoque και Discovery στα 1.500 κ.εκ.

Το νέο Range Rover Evoque P300e PHEV είναι διαθέσιμο για παραγγελία στην ελληνική αγορά από 62.800€, όπως και το Discovery Sport P300e PHEV από 57.200€.

Η Land Rover διαθέτει τα δύο της SUV με ένα plug-in σύστημα πρόωσης που συνδυάζει ένα νέο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα στα 1.500 κ.εκ. που αποδίδει 200 ίππους. Στον πίσω άξονα υπάρχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ με 109 ίππους που τροφοδοτείται με ενέργεια από μπαταρία 15 kWh. Η συνδυασμένη ισχύς είναι στους 304 ίππους και η ροπή στα 540 Nm.

Από πλευράς επιδόσεων το Range Rover Evoque P300e χρειάζεται 6,4 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα και το Discovery Sport P300e ολοκληρώνει την ίδια διαδικασία σε 6,6 δλ. Η μπαταρία φορτίζει στο 0-80% σε 30 λεπτά της ώρας με τη χρήση δημόσιας φόρτισης 32kW DC ή 1 ώρα και 24 λεπτά με έναν επιτοίχιο ρευματοδότη 7kW AC. Το Range Rover Evoque και το Land Rover Discovery Sport έχουν εκπομπή CO2 από 32 γραμμ./χλμ. και ηλεκτρική αυτονομία μέχρι και 66 χιλιόμετρα.

Το σύστημα PHEV μπορεί να λειτουργεί μόνο σε κατάσταση λειτουργίας ηλεκτρικού ρεύματος, μόνο σε μηχανή καύσης ή σε συνδυασμό, χρησιμοποιώντας δεδομένα GPS και πλοήγησης για βελτιστοποίηση της απόδοσης σε κάθε διαδρομή. Τα μοντέλα Range Rover Evoque και Discovery Sport PHEV είναι πιστοποιημένα με P300e και διατίθενται σε προδιαγραφές S, SE και HSE, κάθε μία ως στάνταρ ή R-Dynamic, με ποικιλία σχεδίων για ζάντες από 18 έως 20 ίντσες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!