NEA

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της ηλεκτρικής ΒΜW iX3

Η iX3 φαίνεται ότι είναι έτοιμη για να βγει στην παραγωγή και μετά από μεγάλη καθυστέρηση μιας και είχε παρουσιαστεί πριν από δύο χρόνια ως πρωτότυπο.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν στο Instagram δείχνουν να είναι οι τελικές του αυτοκινήτου με τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος που πρόσφατα παρουσίασε η εταιρία και τα τυπικά μπλε ενθέματα που χαρακτηρίζουν όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρίας. Η πιο σημαντική αλλαγή σε σχέση με το concept είναι η γρίλια, η οποία αποφεύγει τις αισθητικές ακροβασίες των τελευταίων μοντέλων και είναι λίγο πιο συμβατική, στα πλαίσια των κλασικών ΒΜW. Όλα τα υπόλοιπα είναι ακριβώς όπως θα τα περίμενε κανείς σε ένα μοντέλο που είναι σχεδόν έτοιμο για την έναρξη της παραγωγής του.

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα θα έχει μία μπαταρία των 74 kWh και αυτονομία 440 χιλιομέτρων με βάση το πρότυπο WLTP. Η ισχύς θα παρέχεται από έναν ηλεκτροκινητήρα στο πίσω μέρος με 286 άλογα και 400 Nm ροπή. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για τετρακίνητη έκδοση, ενώ η κατασκευή της θα γίνεται στην Κίνα σε συνεργασία με την Brilliance και θα ξεκινήσει να παράγεται μέσα στην χρονιά, έστω και αν υπάρξει κάποια καθυστέρηση λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!