NEA

Και με χειροκίνητο 7άρι κιβώτιο η Porsche 911

Ανάμεσα σε διάφορες μικρές και μεγάλες αναβαθμίσεις η Porsche ανακοίνωσε ένα νέο χειροκίνητο κιβώτιο για τις Carrera S και 4S.

Για όσους προτιμούν  περισσότερη συμμετοχή και αυθεντικό στιλ οδήγησης η Porsche  διαθέτει τις συγκεκριμένες εκδόσεις της νέας γενιάς 911 και με μηχανικό κιβώτιο 7 σχέσεων. Το 7άρι κιβώτιο υπήρχε και στην προηγούμενη 911, ενώ με ανάλογο είχε εφοδιαστεί και η προηγούμενη Corvette Stingray (η νέα γενιά δεν θα έχει manual).

Στο σαλόνι υπάρχουν νέες επενδύσεις από δέρμα από το τμήμα Porsche Exclusive Manufaktur, υπάρχουν νέα κρύσταλλα για καλύτερη ηχομόνωση, νέος εσωτερικός φωτισμός καθώς και ένα νέο πράσινο Python Green χρώμα. Ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει το πακέτο Chrono με μία νέα λειτουργία, μία ένδειξη για την θερμοκρασία των ελαστικών (αν είναι κρύα ή όχι, με μπλε και λευκή ένδειξη).

Το πλουσιότερο πακέτο Sport Chrono θα προσφέρει δυνατότητα συγχρονισμού των στροφών του κινητήρα στα κατεβάσματα, έτσι ώστε να γίνονται πιο ομαλές οι αλλαγές. Το σύστημα SmartShift θα ανασηκώνει ελαφρώς το μπροστινό μέρος ώστε αυτό να μην «βρίσκει». Επίσης προσφέρονται οι σπορ βάσεις του κινητήρα, το PSM (στην έκδοση Sport), διάφορα προγράμματα οδήγησης, το χρονόμετρο, η εφαρμογή Porsche Track Precision κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!