NEA

Πωλείται μια ακόμη σπάνια Ferrari F50

H συγκεκριμένη ήταν από τις πρώτες και αυτή που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 1995.

Το σύνολο της παραγωγής της Ferrari F50 την διετία 1995-97 δεν ξεπέρασε τις 349 μονάδες και τούτη δω είναι η δεύτερη που κατασκευάστηκε. Θα δημοπρατηθεί από στις 21-28 Μαΐου από την RM Sotheby’s και χάρη στην άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται (στο κοντέρ της έχει 5.425 χλμ.) η τιμή της αναμένεται να πιάσει τα 2,5-2,9 εκατομμύρια δολάρια.

Η συγκεκριμένη F50 είχε πωληθεί μετά το ντεμπούτο της στον συλλέκτη Michael Gabel και το 2016 έλαβε πιστοποίηση από το τμήμα Ferrari Classiche για την γνησιότητα των εξαρτημάτων της και από ένα πλήρες σέρβις που κόστισε 30.000 ευρώ και περιελάβανε την αντικατάσταση του ρεζερβουάρ με ένα νέο ασφαλείας.

Μετά από ένα χρόνο το αυτοκίνητο ταξίδεψε στις ΗΠΑ και έλαβε ένα ακόμη πλήρες σέρβις που κόστισε κοντά στις 100.000 δολάρια. Η θρυλική F50 έχει έναν V12 χωρητικότητας 4,7 λίτρων με γονίδια από την Formula 1 και ισχύ στους 519 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. (με 6άρι μηχανικό κιβώτιο). Η F50 ήταν η διάδοχος της F40 και αντικαταστάθηκε από ένα από τα γνησιότερα supercar όλων των εποχών: την Enzo Ferrari!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!