NEA

Θα θέλατε να δείτε το Fiat 127 να επιστρέφει στους δρόμους;

H αναβίωση του 500 ήταν για την Fiat σα να χτύπησε φλέβα χρυσού. Θα μπορούσε να το επαναλάβει με το Fiat 127;

Οι (πολύ) παλιότεροι θα θυμάστε το Fiat 127. Ένα από τα πιο πετυχημένα εμπορικά μοντέλα της Fiat που κατασκευάστηκε από το 1971 έως το 1983 παίρνοντας την θέση του 850 και δίνοντας την στο Uno. Καλές εποχές τότε για τους Ιταλούς όπως και η μετέπειτα με το best-seller του Punto. Θα μπορούσε όμως η Fiat να προχωρήσει στην παραγωγή ενός σύγχρονου 127;

Την απάντηση δίνει ο ανεξάρτητος σχεδιαστής David Obendorfer ο οποίος δημιούργησε ψηφιακά ένα σύγχρονο 127 που πραγματικά ξυπνά μνήμες από το παρελθόν και σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θα μπορούσε να υπάρξει ένα τέτοιο μοντέλο. Έστω και ως ηλεκτρικό απέναντι σε άλλα μοντέλα με ρετρό στιλ (π.χ. όπως το Honda e).

Προς το παρόν ένα τέτοιο πρότζεκτ μάλλον δεν έχει καμία προοπτική αφού δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα των Ιταλών και του ομίλου PSA. Και αυτό επειδή οι ιθύνοντες της Fiat έχουν δώσει προτεραιότητα στο ηλεκτρικό 500 καθώς και στο νέο Panda που θα δούμε λογικά τέλη του 2021.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!