NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ποιος θα αγοράσει αυτό το… διμούτσουνο αυτοκίνητο;

Όπως πολλές άλλες περίεργες κατασκευές έτσι και αυτό το twin-face Dodge/ Plymouth αποτελεί μια αυθεντική αμερικανική έμπνευση.

Για ποιο λόγο να «κολλήσει» κανείς τα δύο μπροστινά μέρη από ένα Dodge Colt του 1981 και ένα Plymouth Champ της ίδιας χρονιάς μόνο ο «ποιητής» θα το γνωρίζει. Όπως και να έχει τo αποτέλεσμα είναι άξιο προσοχής και από εκείνα που αρέσουν στους Αμερικανούς. Και αρκετά καλαίσθητα θα λέγαμε σε αυτό το κόκκινο χρώμα με τις μαύρες πινελιές.

Κάτω από ΤΑ καπό υπάρχουν από ένας 1.600άρης τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας που αποδίδει 80 αλογάκια και συνδυάζει με τεσσάρι σασμάν. Το αυτοκίνητο πωλήθηκε ήδη από την Mecum στον Hawkins Collection στο Ντάλας όπου διατηρείται μία τεράστια συλλογή από αμερικανικά αυτοκίνητα συμπεριλαμβάνοντας συλλεκτικές Camaro και Corvette.

Πάντως, ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του διμούτσουνου αυτοκινήτου που βλέπετε στην οθόνη σας είναι πως δεν χρειάζεται να κάνεις όπισθεν. Απλά ο οδηγός μπορεί να αλλάξει ταχύτητα. Εννοείται πως ένα από τα μειονεκτήματα γίνεται αντιληπτό όταν έρχεται η ώρα του διπλού σέρβις (λέμε και κάνα αστειάκι…).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!