NEA

H Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder έχει 610 άλογα στους πίσω τροχούς

Η Huracan αποκτά και μια πισωκίνητη RWD έκδοση της ανοιχτής της εκδοχής. Προ φόρων τιμή στην Ευρώπη από 175.838€.

Για όσους ξέρουν τι κάνουν πίσω από το τιμόνι ενός σπορ μοντέλου η πισωκίνητη Huracan είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά supercar. Για όσους δεν ξέρουν είναι απλά ένα πανέμορφο και πανάκριβο ανοιχτό supercar που δίχως τετρακίνηση κοστίζει κάτι τις λιγότερο (είναι και 10.000 ακριβότερο από το αντίστοιχο κλειστό).

Η πισωκίνητη Huracan έχει κάποιες ελάχιστες διαφορές από την τετρακίνητη που οπτικά αφορούν στους διαφορετικούς προφυλακτήρες. Η μαλακή οροφή μπορεί να αναδιπλωθεί σε 17,0 δεύτερα (και εν κινήσει σε ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα), ενώ είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα. Στάνταρ είναι οι ζάντες 19 ιντσών, ενώ με τις 20άρες πάνε πακέτο και τα κεραμικά δισκόφρενα. 

Στο εσωτερικό συναντάμε το γνωστό πολυτελές όσο και φουτουριστικό σαλόνι των σύγχρονων Lamborghini με την touch-screen 8,4’’ και τον digital πίνακα. Για την περίσταση η Huracan RWD διαθέτει ειδικά προγραμματισμένο σύστημα ευστάθειας: το  P-TCS με τρία προγράμματα λειτουργίας, τα Strada, Sport και Corsa. Λόγω των απαραίτητων ενισχύσεων στο σασί το βάρος της Huracan RWD Spyder έχει αυξηθεί κατά 80 κιλά φτάνοντας συνολικά τα 1.509.

Φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον V10 χωρητικότητας 5,2 λίτρων με απόδοση 610 ίππων και 560 Nm (πάντα με το διπλόδισκο κιβώτιο να μεταφέρει την ροπή πίσω). Έστω και αν έχει 30 άλογα λιγότερα από την αντίστοιχη τετρακίνητη έκδοση οι επιδόσεις είναι καταιγιστικές με τα 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνονται σε μόλις 3,5 δλ. και την τελική να φτάνει τα 324 χλμ./ ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!