NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένας φορτηγατζής “θόλωσε” και “πάτησε” την Ferrari του αφεντικού του!

Δεν θέλει και πολύ η οργή να υπερνικήσει την λογική και να οδηγήσει σε απίστευτες καταστάσεις.

Το συγκεκριμένο συμβάν καταγράφηκε στο Σικάγο των ΗΠΑ και έχει να κάνει με έναν οδηγό φορτηγού που τα πήρε άσχημα και έλιωσε την Ferrari GTC4Lusso του αφεντικού του. Ο συγκεκριμένος οδηγός είχε πιάσει δουλειά πρόσφατα και είχε γκρίνιες επειδή αντί να του δώσουν ένα νέο φορτηγό μοντέλο του 2020 του έδωσαν ένα παλιότερο Volvo (που να έβλεπε τι κυκλοφορείς στην χώρα μας).

Έτσι, πήγε σπίτι του αφεντικού του για να ζητήσει εξηγήσεις, ο οποίος του είπε πως δεν αξίζει το νέο φορτηγό επειδή είχε μέτρια απόδοση. Τότε, ο οδηγός βγήκε έξω σε έξαλλη κατάσταση και πήρε τον τράκτορα του πατώντας την Ferrari. Προφανώς, πάνω στην κουβέντα να ειπώθηκαν πολλά «χοντρά» και ίσως ο οδηγός να απειλήθηκε με απόλυσή, ίσως να είχε «πάρει και κάτι». Το σίγουρο είναι πως τα πήρε άσχημα για να κάνει κάτι τέτοιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!