NEA

Αποκολλήθηκε το τιμόνι σε ένα Tesla Model 3!

Συνεχίζονται τα προβλήματα αξιοπιστίας και οι παιδικές ασθένειες που αμαυρώνουν την εικόνα της Tesla.

Αν η Tesla είναι για κάτι ακόμη γνωστή αυτά δεν είναι άλλα από τα προβλήματα αξιοπιστίας που επισκιάζουν την εικόνα της. Έχουμε δει διάφορες περιπτώσεις, από λάθος πόρτες μέχρι καθίσματα με διαφορετικές ταπετσαρίες, αλλά αυτό το περιστατικό που καταγράφηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Άλλωστε δεν είναι και λίγο να σου μένει το τιμόνι του αυτοκινήτου σου στα χέρια!

Αυτό έπαθε ο Jason Tuatara που απέκτησε στις 20 Μαρτίου το ολοκαίνουργιο του Model 3. Κάποια στιγμή στις 26 Απριλίου και με το αυτοκίνητο να έχει διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα την ώρα που έκανε όπισθεν ένιωσε το τιμόνι να αποκολλάται από την βάση του! Φυσικά και έμεινε άναυδος όπως και ο καθένας από εμάς αφού δεν έχουμε ακούσει ανάλογο περιστατικό.

Η Tesla ενημέρωσε τον 43χρονο Βρετανό ιδιοκτήτη του προβληματικού αυτοκινήτου της πως το τιμόνι έχει πάνω από μια βίδα και πως κάποια αστοχία θα υπήρξε στην γραμμή παραγωγής και πως θα υπάρξει εσωτερική έρευνα. Και το πιο πιθανό είναι να αποδωθούν ευθύνες σε κάποιο φουκαρά εργαζόμενο εξαιτίας των μέτριων επιπέδων μέτριου ποιοτικού ελέγχου που έχει η εταιρία του.

Ακόμη και έτσι όμως πως θα μπορεί ο Tuatara να εμπιστευτεί ξανά το Tesla του; Με τι ψυχολογία θα το οδηγήσει ξανά; Αν αυτό συνέβαινε στον αυτοκινητόδρομο με υψηλές ταχύτητες τι θα μπορούσε να συμβεί; Θα ήταν ωραίο να μπορούσε να απαντήσει ο Elon Musk στο παρακάτω tweet με τα ενδιαφέροντα σχόλια που αρκετά έχουν περίσσεια χιούμορ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!