ΑΓΩΝΕΣ

Στην McLaren o Daniel Ricciardo – Επίσημα στην Ferrari o Carlos Sainz

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας όχι και τόσο επιτυχημένης με την Renault o Αυστραλός θα οδηγεί το μονοθέσιο της McLaren έχοντας δίπλα του τον Lando Norris.

H διακοπή της συνεργασίας μεταξύ Vettel και Ferrari δημιούργησε ένα ντόμινο μεταγραφών στην Formula 1 με τις ομάδες να σπεύδουν να κλείσουν τους πιλότους που τους ενδιαφέρουν. Έτσι με την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της Ferrari με τον Carlos Sainz ήρθε η ώρα να συμπληρωθεί το κενό στην McLaren με τον Daniel Ricciardo.

H συνεργασία αποκτά άλλο νόημα υπό το πρίσμα της συνεργασίας της ομάδας με την Mercedes σε ότι αφορά την παροχή κινητήρων από το 2021, κάτι που δίνει προφανώς περισσότερες δυνατότητες στην McLaren και τον Ricciardo για κάτι καλύτερο. Για να δούμε τι θα γίνει και με τον Sebastian Vettel, αν θα συμβιβαστεί με κάποια μικρότερη ομάδα ή αν τελικά θα αποσυρθεί.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!