NEA

Scoop φωτογραφίες από τη νέα Mercedes-Benz S-Class

Η S-Class είναι η κορυφαία λιμουζίνα στον κόσμο και ένα από τα πιο high-tech μοντέλα που υπάρχουν με τις τεχνολογίες της να περνούν αργότερα στα «μικρότερα».

Η 11η γενιά της S-Class θα παρουσιαστεί επίσημα το Σεπτέμβριο με τις πωλήσεις να ξεκινούν λίγο αργότερα. Θα είναι διαθέσιμη στη στάνταρ και την επιμηκυμένη έκδοσή της καθώς και ως Maybach, ενώ θα καταργηθούν τόσο η κουπέ όσο και η κάμπριο.

Πρόσφατα διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν καταρχήν στο Cochespias Intstagram, οι οποίες μας δείχνουν την μάσκα και το πίσω μέρος. Σχεδιαστικά θα διατηρηθεί η βασική φόρμουλα με το μεγάλο καπό και τους κόμπακτ προβόλους, ενώ θα υπάρχει μια μικρή αύξηση στις διαστάσεις για μεγαλύτερη ευρυχωρία στο εσωτερικό.

Στο ταμπλό η οθόνη του συστήματος infotainment δεν θα βρίσκεται δίπλα σε αυτή του πίνακα οργάνων, αλλά θα είναι τοποθετημένη σε μια πιο οριζόντια θέση στην κεντρική κονσόλα και θα έχει περίπου 30 εκατοστά πλάτος και 40 εκατοστά μήκος. Πραγματικά, τεράστια, όπως είχαμε δει για πρώτη φορά σε Tesla. Όσο για την αυτόνομη οδήγηση η νέα S-Class θα περάσει στο επίπεδο 3, εφόσον υπάρξει και το κατάλληλο νομικό πλαίσιο.

Η βάση της νέας S-Class θα είναι το νέο πλαίσιο για τα πισωκίνητα μοντέλα που ονομάζεται MRA II με σημαντική μείωση βάρους. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της νέας S-Class θα είναι μια εξελιγμένη ενεργητική τετραδιεύθυνση με μεγαλύτερες γωνίες για τους πίσω τροχούς σε σχέση με τα υπάρχοντα συστήματα. Επίσης θα χρησιμοποιηθούν αερόσακοι νέας γενιάς, όπως οι μετωπικοί για τους πίσω επιβάτες.

Οι κινητήρες θα είναι όλοι εξηλεκτρισμένοι και θα έχουν από ήπια 48βολτη τεχνολογία έως plug-in υβριδική (ηλεκτρική S-Class δεν θα δούμε). Επίσης, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Mercedes Ola Kallenius το κορυφαίο σύνολο θα είναι και πάλι ο V12 της μάρκας βάζοντας τέλος στις φήμες για την κατάργησή του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!