ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Βρετανία: 1 στους 10 νοιάζεται λιγότερο για τη σύντροφο του… και περισσότερο για το αυτοκίνητό του!

Οι Βρετανοί είναι γνωστοί για την αυτοκινητική τους κουλτούρα. Ενδιαφέρον θα είχε μία τέτοια έρευνα και στην Ελλάδα.

Μία έρευνα που πραγματοποίησε πρόσφατα η Skoda Βρετανίας έδειξε πως το 10% των Βρετανών οδηγών που ρωτήθηκαν αγαπά ή νοιάζεται περισσότερο για το αυτοκίνητο του παρά για την σύντροφό του. Αξιοσημείωτο είναι πως 1 στους 7 δήλωσε πως το ενδιαφέρον του για το αυτοκίνητό του είναι μεγαλύτερη από εκείνη για τους γονείς ή τα αδέλφια του.

Όχι, η έρευνα που έγινε σε 2.000 οδηγούς ήταν σε νηφάλια (όχι πιωμένους) και νορμάλ ψυχολογικά άτομα από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Μάλιστα οι 3 στους 10 είπαν πως έχουν δώσει ονόματα στα αυτοκίνητά τους, όπως Betty, Freddie, Daisy και Rosie, ή από διάσημους τα Elvis Presley, Harrison Ford και Beyoncé, δίχως να λείπουν και τα Ketchup, Bubbles, Zorro, Beast.

Όπως και να το κάνουμε οι Βρετανοί είναι γνωστοί για την αυτοκινητική τους κουλτούρα. Ενδιαφέρον θα είχε μία τέτοια έρευνα και στην Ελλάδα.Φαντάζεστε στην χώρα μας να βαφτίζαμε ανάλογα τα αυτοκίνητα μας σε Λίτσα, Βάσω, Ρούλα ή Στράτο, Simboy και Βανδούλα; Σε σχέση με τα Ταρζάν, Ζορό, Γολιάθ, Μαρμάρω, Φιντέλ και άλλα σχετικά…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!