NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νέο «Ραντεβού» με τον Charles Leclerc να οδηγεί Ferrari SF90 [vid]

Ίσως να θυμάστε το απίστευτο 8λεπτο φιλμάκι “C’etait un Rendez-Vu” (ή απλά “Ραντεβού”) του 1976 που είχε γυρίσει ο Γάλλος σκηνοθέτης, Claude Lelouch.

Στην μικρού μήκους ταινία ένα αυτοκίνητο να τρέχει μέσα στους δρόμους του Παρισιού με υπερβολική ταχύτητα με στόχο ο οδηγός του να προλάβει ένα ραντεβού με την κοπέλα του. Και δικαιολογημένα έχει μείνει κλασικό και εντυπωσιάζει ακόμα και σήμερα με την ευρηματικότητά του και την άψογη κινηματογράφηση αφού δεν υπήρχαν τα σύγχρονα μέσα.

Έτσι, η ταινία έχει παραμείνει κλασική στο πέρασμα των χρόνων, ενώ γύρω της δημιουργήθηκαν μία σωρό από μύθοι και ιστορίες για το πως γυρίστηκε, ποιος οδηγούσε, με τι ταχύτητα πήγαινε το αυτοκίνητο, τι αυτοκίνητο ήταν που ακούγεται έτσι.. Ήταν μία μοναδική Mercedes 450 SEL 6.9 με αερανάρτηση για σταθερότητα στην εικόνα, αλλά ο ήχος του αυτοκινήτου ήταν προϊόν ηχητικού μοντάζ από μία Ferrari 275 GTB.

Κάπως έτσι η Ferrari συμφώνησε να αναβιώσει και να προχωρήσει σε ένα remake αυτού του φανταστικού βίντεο. Αυτή την φορά όμως επιλέχθηκε το Μονακό και μάλιστα την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Grand Prix που ματαιώθηκε. Ήδη γνωρίζουμε πως οδηγός πίσω από το τιμόνι της Ferrari SF90 Stradale θα είναι ο Leclerc που θα πασχίσει να προλάβει το ραντεβού του. Μέχρι να δούμε το remake, ας απολαύσουμε παρακάτω το καταπληκτικό αυθεντικό (βάλτε οπωσδήποτε ήχο!) που γυρίστηκε πριν από 44 χρόνια!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!