ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα Ford Focus με άρωμα από Speedster!

Την ιδέα και την όλη μετατροπή ανέλαβε η Ford Market από την Μόσχα και το έργο της παρουσιάστηκε πέρυσι στην έκθεση αυτοκινήτου της Αγίας Πετρούπολης.

Αν κάτι λείπει από την γκάμα της Ford δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα Speedster. Τα γνωστά αμαξώματα με δύο θέσεις, δίχως παρμπρίζ και οροφή. Από εκείνα που μας θυμίζουν άλλες -αγωνιστικές κυρίως- εποχές και που λατρεύουν ακόμη οι Εγγλέζοι με πιο πρόσφατο δείγμα την McLaren Elva ή την Ferrari SP2.

Εδώ το αποτέλεσμα είναι λίγο πιο ταπεινό αφού βασίζεται σε ένα Focus τελευταίας γενιάς στο οποίο έχουν γίνει πολλές αλλαγές ώστε να αποκτήσει Speedster χαρακτήρα. Η μάσκα και το πίσω μέρος είναι έκδοσης ST Line, έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα, ενώ έχουν γίνει οι κατάλληλες προσθήκες.

Εννοείται πως από την στιγμή που στην Ford δεν εξετάζουν την παραγωγή ενός κάμπριο, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε ένα Speedster.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!