ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πωλείται στο eBay ένα στρατιωτικό Hummer!

Στην μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί κανείς να βρει απίθανα πράγματα.

Όπως για παράδειγμα ένα στρατιωτικό Hummer H1 το οποίο για μοιάζει λες και ήρθε κατευθείαν από τον Πόλεμο του Κόλπου. Ωστόσο, αυτό το όχημα δεν έχει πατήσει καν εκτός της αμερικανικής ηπείρου και όπως ίσως να αντιληφθήκατε δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τον αμερικανικό στρατό αφού πρόκειται για μια από τις δημιουργίες και μεταποιήσεις της Hummerkingz.

Εννοείται πως η εταιρία έχει φροντίσει τα πάντα να μοιάζουν με ένα στρατιωτικό όχημα προσθέτοντας θέσεις για πυρομαχικά, όπλα, βάσεις για όπλα, ρουκέτες κ.α. Και δίχως παραχωρήσεις στον τομέα της άνεσης αφού υπάρχουν όλα τα κομφόρ, από καλύμματα και ειδικά κέβλαρ καθίσματα, μέχρι σούπερ ηχοσύστημα και κάμερα οπισθοπορείας.

Την κίνηση του Hummer (μοντέλου 2002 που δεν βασίζεται στο πολιτικό H1 αλλά στο GMV Type) αναλαμβάνει ένας V8 turbo-diesel της Humvee με χωρητικότητα 6,5 λίτρα αποδίδει 190 άλογα και 515 Nm. Συνδυάζεται με τεσσάρι σασμάν και για λόγους ασφαλείας έχει τελική στα 130 χλμ./ώρα.

Στην αγγελία αναφέρεται πως το κοντέρ δεν έχει «γράψει» περισσότερα από 1.500 χιλιόμετρα και το σίγουρο είναι πως όποιος το αποκτήσει δεν θα σηκώνει κουβέντα στους δρόμους. Η αγγελία λήγει σε 18 μέρες με την τιμή να ξεπερνά αυτή την στιγμή τις 52.000 δολάρια. Φυσικά το στρατιωτικό Hummer πωλείται δίχως όπλα. Αν και στις ΗΠΑ δεν θα δυσκολευτεί κανείς να βρει τον επιθυμητό οπλισμό…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!