NEA

Φως… στο εσωτερικό του Chaos με τα 3.000 άλογα [vid]

Η Spyros Panopoulos Automotive δίνει με αργό και ίσως για αρκετούς βασανιστικό τρόπο ένα ακόμη στοιχείο. Αυτή την φορά για το εσωτερικό του Chaos.

Όσοι πιστεύουν στα όνειρα έχουν την ευκαιρία να δουν το εσωτερικό του “made in Greece” υπέρ-αυτοκινήτου Chaos. Όπως βλέπετε στην οθόνη σας το ταμπλό είναι εντελώς φουτουριστικό με το γενικότερο μοτίβο να θυμίζει ένα μεταμοντέρνο hypercar εστιασμένο στον οδηγό. Θα εφοδιάζεται με AI τεχνολογίες με υποστήριξη φωνητικών εντολών και ανέπαφου ελέγχουν, όπως και μελλοντικά 5G συνδεσιμότητα.

Για να διατηρηθεί το βάρος σε χαμηλά επίπεδα και κάτω από τα 1.100 κιλά τα πάντα -ακόμη και τα space καθίσματα- θα είναι κατασκευασμένα από πανάλαφρα υλικά, από κάρμπον και ένα ειδικό ονόματι Zylon. Ακόμη και τα μηχανικά μέρη, τα οποία είναι φτιαγμένα από ελαφρά εξωτικά υλικά, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί και εκτυπωτές 3D για την εξοικονόμηση όσο το δυνατόν περισσότερου περιττού βάρους.

Εδώ να πούμε πως οι εικόνες είναι ψηφιακές και ελπίζουμε το όνειρο για ένα ελληνικό hypercar να υλοποιηθεί και να μην απογοητεύσει όσους έχουν πιστέψει σε αυτό. Πάντως, η SPA έχει δηλώσει πως θα έχει έτοιμο το Chaos για το επόμενο σαλόνι της Γενεύης το Μάρτιο με έναν τετράλιτρο V8 που θα έχει έως 3.000 άλογα, 0-100 χλμ./ώρα σε 1,8 δλ. και τελική στα 500 χλμ./ώρα. Ευχόμαστε στο δρόμο… και όχι στα λόγια…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!