NEA

O Fernando Alonso πίσω από το τιμόνι του νέου Hilux [vid]

Ο Ισπανός πρωταθλητής δοκίμασε το νέο Hilux με τον ολοκαίνουργιο diesel των 2,8 λίτρων.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες επίσημες πληροφορίες για το νέο Hilux που λογικά θα κυκλοφορήσει στις αγορές από το νέο έτος. Για αρχή ο Fernando Alonso μας δίνει μια πρώτη γεύση δοκιμάζοντας το νέο pickup της Toyota σε raid περιβάλλον και μιλώντας για τις βελτιώσεις στην ανάρτηση και την άνεση.

«Το Hilux είναι ένα  icon και ήμουν πάντα οπαδός του. Ήταν ωραίο που το δοκίμασα σε μια ειδική όπου το πίεσα στα όρια. Ο νέος κινητήρας των 2.800 κ.εκ. συμπεριφέρεται πολύ καλά και η καινούργια ανάρτηση είναι εξαιρετική, εξασφαλίζοντας άνεσης ακόμα και στο όριο. Νομίζω ότι το New Hilux μπορεί να είναι ανίκητο», δήλωσε ο Alonso που έχει κατακτήσει 2 φορές πρωτάθλημα F1, 2 φορές το Le Mans και 1 την Daytona. Πέρυσι τερμάτισε 13ος με την Τουοτα στην πρώτη του προσπάθεια στο Ντακάρ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!