NEA

Η νέα BMW 4 μας δείχνει το νέο της πρόσωπο. Σας αρέσει;

Εν αναμονή της παγκόσμιας πρεμιέρας της νέας Σειράς 4 της BMW επικεντρωνόμαστε στο “love it or hate it” στιλ της.

Διατηρώντας την μεγάλα μάσκα από το πρωτότυπο Concept 4 που είχε παρουσιαστεί πέρυσι η νέα BMW 4 αναμφίβολα έχει τον τρόπο της για να τραβήξει την προσοχή. Και αυτός δεν είναι άλλος από την τεράστια μάσκα -με την πινακίδα κυκλοφορίας στο μέσο της- και ενσωματωμένη με τον προφυλακτήρα (όχι ότι καλύτερο π.χ. σε περίπτωση επισκευής ή αντικατάστασης).

Κάποιοι θα την λατρέψουν ως ένα ισχυρό brutal στοιχείο διαφοροποίησης, κάποιοι άλλοι θα την απαρνηθούν. Τώρα, το αν αρέσει ή όχι θα μπορούσε να το αναρωτηθεί κανείς αν το αυτοκίνητο που βλέπει δεν «φορούσε» τα σήματα της BMW. Όπως και να ‘χει το θέμα, όλα αυτά είναι υποκειμενικά. Και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα premium σπορ κουπέ της αγοράς αναμφίβολα θα αποκτήσει πολλούς φίλους και οπαδούς (ειδικότερα στην Κίνα, όπου οι μεγάλες μάσκες έχουν πέραση).

Από εκεί και πέρα, το πίσω μέρος συμπληρώνει αρμονικά τη νέα Σειρά 4 G22 με τη νέα Σειρά 3 G20 να παραχωρεί την προίκα της βασισμένη στην πλατφόρμα CLAR. Το εσωτερικό δεν προκαλεί καμία έκπληξη αφού προέρχεται από τη νέα «τριάρα». Ωστόσο, είναι δεδομένο πως το στήσιμο και ο χαρακτήρας της νέας ΒΜW 4 θα είναι πιο σπορ και δυναμικός.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τα δίλιτρα τετρακύλινδρα και τρίλιτρα εξακύλινδρα μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου (όλα εξηλεκτρισμένα) από την Σειρά 3. Μέχρι να δούμε τη νέα M4 με το μοτέρ των X3 M/ X4 M, η M440i xDrive θα είναι η κορυφαία της γκάμας με τον τρίλιτρο εξακύλινδρο σε σειρά βενζίνης των 374 PS που θα έχει και ένα boost 11 ίππων περιστασιακά από το 48βολτο mild hybrid σύστημα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!