NEA

Επίσημα το ανανεωμένο Kia Picanto [vid]

Μια από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης ανανεώθηκε. Το νέο Kia Picanto θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο.

Μαζί με το Hyundai i10 και με το VW up! να απουσιάζει στις συμβατικές του εκδόσεις, το Kia Picanto έρχεται για να δώσει λύσεις στις αστικές μετακινήσεις. Εξωτερικά υπάρχουν αναβαθμίσεις αλά facelift που γίνονται πιο έντονες στην σπορ έκδοση GT-Line.

Στο εσωτερικό η οθόνη αφής 7,0’’ έχει αντικατασταθεί από μια νέα μεγαλύτερη 8,0’’ που υποστηρίζει μεγαλύτερο εύρος συνδεσιμότητας και ζεύξη με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Ο πίνακας οργάνων έχει επανασχεδιασθεί και διαθέτει μια μικρή οθόνη 4,2’’ σε ρόλο trip-computer. Επίσης, υπάρχουν νέες επιλογές εξατομίκευσης, χρώματα και επενδύσεις καθισμάτων.

Η γκάμα των Smartstream κινητήρων περιλαμβάνει τους ατμοσφαιρικούς βενζίνης (1.0 και 1.2 με 67 και 85 ίππους, αντίστοιχα) που πλέον έχουν dual port ψεκασμό (άμεσο και στον αυλό). Σε συνδυασμό με την βελτιωμένη EGR και τον χρονισμό των βαλβίδων η Kia κάνει λόγο για καλύτερη απόδοση και κατανάλωση καυσίμου.

Ταυτόχρονα ο turbo των 999 κ.εκ. απέκτησε νέο σύστημα ψεκασμού στα 350 bar και συνεχίζει να αποδίδει 100 ίππους. Στάνταρ είναι το μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει και αυτοματοποιημένο με ίδιο αριθμό ταχυτήτων (AMT).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!