NEA

Το νέο Peugeot e-Traveller είναι ένα 8-θέσιο ηλεκτρικό!

Το ηλεκτρικό e-Traveller αποτελεί το αντίπαλο δέος της Mercedes EQV με αρκετά χαμηλότερη τιμή.

Στην Γερμανία η Mercedes EQV με ηλεκτρικό μοτέρ 204 ίππων κοστίζει περίπου 71.000 ευρώ εφοδιασμένη με μια μπαταρία 90 kWh για αυτονομία 418 χιλιομέτρων. Το Peugeot e-Traveller αναμένεται να κοστίζει αρκετά λιγότερα μιας και χρησιμοποιεί το σύστημα πρόωσης του e-208. Από πλευράς επιδόσεων το e-Traveller ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 13,1 δευτερόλεπτα με τελική στα 130 χλμ./ώρα.

Με τον ηλεκτροκινητήρα των 136 ίππων και την μπαταρία των 50 kWh να προσφέρει περίπου 230 χλμ. Η φόρτισή της είναι δυνατή με τον μονοφασικό φορτιστή 7,4 kW ή τον προαιρετικό τριφασικό 11 kWμ ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ταχυφόρτισης σε δημόσιο σημείο 100 kW με το 80% να γεμίζει σε 30 λεπτά. To e-traveller έχει και μεγαλύτερη μπαταρία 75 kWh με αυτονομία 330 χιλιομέτρων.

Όπως το στάνταρ Traveller, έτσι και το ηλεκτρικό θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις μεταξονίων με μήκος αμαξωμάτων στα 4,95 και 5,3 μέτρα. Υπάρχει και τρίτη έκδοση με πιο κοντό μεταξόνιο και μήκος 4,605 μέτρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!