NEA

Μία φανταστική Lotus αποκλειστικά για τις πίστες!

Το σχέδιο δείχνει ιδιαίτερα επιτυχημένο και πολύ κοντά στο πνεύμα της εταιρίας, οπότε ίσως κάποια στοιχεία από αυτό να τα δούμε και στην παραγωγή από την ίδια την Lotus.

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής από την Ιαπωνία, ο Yosuke Yamada, μας καταθέτει την δική του άποψη για το πως θα μπορούσε να είναι ένα hypercar με τα σήματα της Lotus. Ο ίδιος το αποκαλεί “Ultimate Track Car Concept” και όπως βλέπουμε έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην αεροδυναμική. Παράλληλα έχει επιλέξει πανάλαφρα υλικά για την κατασκευή του ώστε να μείνει το βάρος χαμηλά, κάτι που είναι βασική αρχή όλων των Lotus.

Σύμφωνα με τα όσα θα επιθυμούσε ο σχεδιαστής, ο κινητήρας ιδανικά θα είναι εξηλεκτρισμένος τετρακύλινδρος ώστε να εξασφαλίζεται κόμπακτ μέγεθος και μικρό βάρος. Τέλος ο Yamada είπε στο carscoops ότι η έμπνευσή του ήταν εξεζητημένα τετράτροχα,  όπως η Ferrari FXX-K και η Aston Martin Vulcan τα οποία είναι προορίζονται αποκλειστικά για τις πίστες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!