NEA

Νέα Skoda Octavia Scout με τη γνωστή crossover φορεσιά

H νέα Octavia Scout ξεκινά από τα 1.500 κ.εκ. και ξεχωρίζει από την αυξημένη κατά 15 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος.

Μετά την πεντάθυρη και την στέισον έκδοση αμαξώματος η γκάμα της Octavia διευρύνεται με την Scout που προσφέρεται στις δύο τελευταίες γενιές του μοντέλου. Σε αυτές η τετρακίνηση ήταν στάνταρ αλλά στο νέο μοντέλο υπάρχουν και προσθιοκίνητες εκδόσεις με χαμηλότερη τιμή.

Οπτικά η Octavia Scout ξεχωρίζει από τις ποδιές, τα πλαστικά προστατευτικά, τις 18άρες (προαιρετικά 19άρες) ζάντες και φυσικά από τα +15 χλστ. απόστασης από το έδαφος. Στο εσωτερικό υπάρχουν ορισμένες Scout λεπτομέρειες (όπως η νέα επένδυση των καθισμάτων, οι επενδύσεις στο ταμπλό κ.α.), ενώ οι χώροι παραμένουν κορυφαίοι με το πορτμπαγκάζ να φτάνει τα 640 λίτρα.

Στην βάση της γκάμας βρίσκεται η έκδοση 1.5 TSI με 150 ίππους, υπάρχει και η e-TEC με ήπιο υβριδικό σύστημα, ενώ ψηλότερα τοποθετείται η 2.0 TSI με 190 ίππους. Στους diesel υπάρχουν οι 2.0 TDI με 115, 150 και 200 ίππους (τεχνολογίας Twin Dosing), με την τελευταία έκδοση Evo να είναι η ισχυρότερη πετρελαίου σε Skoda. Η τετρακίνηση και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις είναι στάνταρ στις δύο ισχυρότερες δίλιτρες TDI εκδόσεις και στην ισχυρότερη TSI.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!