NEA

Λανθάνουσα ανανέωση για το Peugeot 308

Περίπου ένα χρόνο προτού εμφανισθεί η νέα γενιά του 308 η Peugeot ανακοίνωσε μια διακριτική αναβάθμιση.

Το Peugeot 308 είναι ένα κομψό hatchback που στέκεται επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό του ακόμη και μετά από επτά χρόνια κυκλοφορίας στους δρόμους. Προφανώς αυτό είναι το τελευταίο του ελαφρύ facelift που είναι εντελώς επιδερμικό με νέο μπλε Vertigo Blue χρώμα, νέους τροχούς και κάποια άλλα χρωματικά πακέτα.

Η κορυφαία έκδοση Black Pack περιλαμβάνει όλα επιμέρους στοιχεία του εξοπλισμού δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει και γυαλιστερά μαύρα πλαστικά πρόσθετα στο αμάξωμα. Η πιο σοβαρή και άξιας λόγου προσθήκη είναι ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 10 ιντσών για το γνωστό i-cockpit. Διευρυμένες είναι οι δυνατότητες συνδεσιμότητας της κεντρικής touch-screen.

Οι  κινητήρες παραμένουν ως έχει με την γκάμα να ξεκινά από τον 1.2 βενζίνης και τον 1.5 πετρελαίου. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται το 308 GTi με τον 1.6 turbo και τα 272 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!