ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Le Grand Rendez-Vous: Επίσημα το remake με το Leclerc να οδηγεί μια Ferrari [vid]

Το βιντεάκι σκηνοθέτησε ο Claude Lelouch, ο άνθρωπος που είχε δημιουργήσει το 1976 την πρωτότυπη ταινία μικρού μήκους, το «Ραντεβού» (C’était un rendez-vous).

Στο remake πρωταγωνιστεί μια πραγματική Ferrari, η SF90 Stradale, το πρώτου υβριδικό μοντέλο κανονικής παραγωγής της ιταλικής εταιρείας, με τους 1.000 ίππους. Πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ο Charles Leclerc. Τα γυρίσματα έγιναν την περίοδο της καραντίνας για το κορωνοϊός και συγκεκριμένα την Κυριακή 24/5 που θα διεξαγόταν το Grand Prix του Μονακό. Για το εξάλεπτο βίντεο συμμετείχαν 17 τεχνικοί, 6 μηχανικοί, 2 SF90, 6 κινητά iPhone 11 Pro, 9 κάμερες Go Pro και μια κάμερα Sony Venice.

Προσωπικά θεωρώ πως το βιντεάκι της Ferrari ήταν ο ορισμός της “ξεπέτα” και πως δεν έχει καμία σχέση με το ορίτζιναλ που είναι πολύ καλύτερο και ανεπανάληπτο. Εσείς τι λέτε;

H αρχική ταινία έχει παραμείνει κλασική στο πέρασμα των χρόνων, ενώ γύρω της δημιουργήθηκαν μία σωρό από μύθοι και ιστορίες για το πως γυρίστηκε, ποιος οδηγούσε, με τι ταχύτητα πήγαινε το αυτοκίνητο, τι αυτοκίνητο ήταν που ακούγεται έτσι. Ήταν μία μοναδική Mercedes 450 SEL 6.9 με αερανάρτηση για σταθερότητα στην εικόνα, αλλά ο ήχος του αυτοκινήτου ήταν προϊόν ηχητικού μοντάζ από μία Ferrari 275 GTB. Ανέβασα το βιντεάκι απο διαφορετικά κανάλια επειδή πέφτουν βροχές οι διαγραφές του λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!