NEA

Αυτό είναι το νέο Citroen C4 που έχει και πλήρως ηλεκτρικό e-C4!

Περίπου δύο εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίαση μας αποκαλύπτεται πρόωρα η ηλεκτρική έκδοση e-C4 μαζί με το νέο C4 που θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του έτους!

Όπως μπορείτε να δείτε το νέο Citroen C4 ακολουθεί σχεδιαστικά μια νέα crossover λογική που ισορροπεί ανάμεσα σε εκείνη ενός hatchback και ενός SUV. H λίγο μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος δημιουργεί μια υπερυψωμένη εμφάνιση που τονίζεται από τα πλευρικά πλαστικά προστατευτικά.

Το μπροστινό μέρος ακολουθεί την λογική της χαρακτηριστικής μάσκας που μοιάζει σαν να εκτείνεται ως τους λεπτούς προβολείς, ενώ χαμηλότερα υπάρχουν οι μεγαλύτεροι. Το σχεδιαστικό τρικ στο νέο C4 είναι το πίσω μέρος με την κουπέ γραμμή της οροφής που καταλήγει σε ένα αεροδυναμικό ανάγλυφο με ιδιαίτερα αισθητικά φωτιστικά σώματα.

Ο διάκοσμος συμβαδίζει με το νέο μινιμάλ στιλ της μάρκας, με μια μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα infotainment και έναν μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων, για τις πλούσιες εκδόσεις τουλάχιστον. Το νέο C4 θα διαθέτει όλα τα στοιχεία του Citroen Advanced Comfort, δηλαδή την ανάρτηση με τα υδραυλικά στοπ, καθώς και τα ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα που είδαμε για πρώτη φορά στο C4 Cactus.

Στην γκάμα των κινητήρων το συμβατικό C4 θα έχει στην βάση του τα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου των 1.200 και 1.500 κ.εκ. Ξεχωριστό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η πλήρως ηλεκτρική έκδοση e-C4, η οποία λογικά θα έχει το σύστημα πρόωσης με τον ηλεκτροκινητήρα των 136 ίππων που κινεί και άλλα ηλεκτρικά μοντέλα ταυ ομίλου PSA (e-208, e-2008, Corsa-e κ.λπ.).

Στάνταρ θα είναι η μπαταρία των 50 kWh, ενώ πιθανότατα να υπάρξει και μεγαλύτερη έκδοση με 75 kWh (με πραγματικές αυτονομίες 200+ και 300+ χλμ., αντίστοιχα). Περισσότερα θα έχουμε με την επίσημη πρεμιέρα του νέου Citroen C4!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!