NEA

Facelift και για τη BMW M5 – Στα 617 άλογα η Competition [vid]

Στο πλαίσιο της ανανέωσης για την Σειρά 5 έρχεται και η σειρά της κορυφαίας M5.

Στο πρότυπο ενός facelift που δεν διαφέρει και τόσο από τις υπόλοιπες εκδόσεις της 5άρας η M5 αποκτά νέα μάσκα με μεγαλύτερες γρίλιες, επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα και διάφορες άλλες αναβαθμίσεις μικρής έκτασης.

Στο εσωτερικό το εντυπωσιακό Live Cockpit με τον ψηφιακό πίνακα 12,3’’ είναι στάνταρ με την touch-screen να έχει επίσης ίδια διάσταση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν όλες οι δυνατότητες συνδεσιμότητας με τον οδηγό να έχει στην διάθεσή του τα προφίλ Comfort, Sport και Sport+, καθώς και το Track.

Ο twin-turbo V8 των 4,4 λίτρων εξακολουθεί να αποδίδει 600 ίππους και 750 ροπής, ενώ η M5 Competition έχει ανέβει ελαφρώς στα 617  άλογα με «0-100»σε 3,1 δευτερόλεπτα. Η εξελιγμένη τετρακίνηση xDrive προσφέρει τρείς επιλογές, τις 4WD, 4WD Sport και την 2WD για κίνηση στον πίσω άξονα και λειτουργία drift. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις αλλαγές στη facelift M5.

<

<

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!