NEA

Διαρροή για το ID.4 από την VW Κίνας

Το υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφοριών της Κίνας έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουργιο νέο ηλεκτρικό SUV της VW, το ΙD. 4.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε δύο εκδόσεις. Το γκρι είναι το ID. 4 X ενώ το λευκό είναι το ID. 4 Crozz. Και τα δύο έχουν εμφανή δάνεια από τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας που εμφανίστηκε με το ID. 3, και δεν διαφοροποιείται σημαντικά από τις κατασκοπευτικές εικόνες και τα σκίτσα που είχαμε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από το Auto Sina, και τα δύο αυτοκίνητα έχουν το ίδιο μεταξόνιο, στα 2,765 μέτρα, πλάτος στα 1,852 μέτρα αλλά είναι διαφορετικά σε ότι αφορά το μήκος τους. Το ID. X είναι στα 4,712 μέτρα μήκος και 1,640 μέτρα ύψος, ενώ το ID. Crozz είναι λίγο πιο μικρό, στα 4,592 μέτρα και λίγο πιο χαμηλό, στα 1,629 μέτρα.

Και τα δύο μοντέλα θα κατασκευάζονται από την συνεργασία της VW με την FAW στην Κίνα, και θα βασίζονται στην ηλεκτρική πλατφόρμα MEB. Θα εφοδιάζονται με έναν ηλεκτροκινητήρα των 204 ίππων, ο οποίος θα είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα όπως και στο ID. 3.

Oι επιλογές στις μπαταρίες θα είναι παρεμφερείς, με στόχο μία αυτονομία στα 500 χιλιόμετρα. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε μάλλον μέσα στις επόμενες ημέρες όπου η VW σίγουρα θα προχωρήσει στα λίγο πρόωρα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου το οποίο θα είναι έτοιμο προς τα τέλη της χρονιάς.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!