NEA

Το Apeiron είναι το δεύτερο hypercar από την Spyros Panopoulos Automotive

Ακόμη καλά-καλά δεν έχουμε δει το Chaos και η SPA ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει του χρόνου το Apeiron.

Από ονομασίες μια χαρά τα πάει η SPA. Το Chaos μπορεί να μην το έχουμε δει ακόμη και η υπομονή του καθενός δεν θα διαρκέσει επ’ Apeiron. Και όλοι ευχόμαστε να δούμε τα δύο made in Greece να κυκλοφορούν στους δρόμους τονώνοντας την ελληνική περηφάνεια του καθενός. Και όλοι ευχόμαστε ο ενθουσιασμός να μην κυριαρχήσει επί της λογικής και όλα να γίνουν πραγματικότητα.

Τώρα, η SPΑ έδωσε τα πρώτα teaser στοιχεία του Apeiron και αφορούν σε ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες. Το Apeiron θα έχει τον ίδιο τετράλιτρο V10 του Chaos του οποίου η απόδοση θα φτάνει έως 3.000 άλογα με τελική στα 500 χλμ./ώρα.

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων ο Σπύρος Πανόπουλος, μια ιδιαιτερότητα που θα ξεχωρίζει το Apeiron αφορά στο ότι θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα έχει κινούμενη μάζα, δηλαδή οι επιφάνειές του θα είναι μεταβαλλόμενες. Κάτι που λέγεται parametric design και θα μεταβάλλεται η μάζα αναλόγως των κινήσεων του αυτοκινήτου.

Το Chaos ίσως και να παρουσιαστεί μέσα στην χρονιά, ενδεχομένως σε έκθεση στο Ντουμπάι, ενώ οι πρώτες δοκιμές στο δρόμο θα γίνουν το φθινόπωρο. Αν ισχύον τα παραπάνω τότε ίσως να αραιώσουν μερικά συννεφάκια δυσπιστίας. Αλλιώς θα πυκνώσουν για τα καλά, και τότε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!