NEA

Cupra Ateca με νέο αέρα και ίδια άλογα

Στο πλαίσιο της ανανέωσης του Ateca και το κορυφαίο Cupra περνά από το προγραμματισμένο facelift.

Όπως και στο Ateca, έτσι και στην Cupra εκδοχή του η ειδοποιός διαφορά έχει να κάνει με το νέο ταμπλό στο εσωτερικό το οποίο έχει μια νέα touch-screen από 8 έως 9,2 ίντσες και νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών. Φυσικά επικρατεί Cupra αύρα με σπορ καθίσματα, περίσσεια αλκαντάρας, αλουμινένια πεντάλ, «κοφτό» τιμόνι κ.α.

Εξωτερικά οι αλλαγές επικεντρώνονται στα σημεία όπως είναι οι νέοι προφυλακτήρες που προσθέτουν 10 χλστ. στο συνολικό μήκος, τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, η νέα μάσκα κ.α.

Κάτω από το καπό συνεχίζει απαράλλαχτος ο δίλιτρος TSI των 300 ίππων και των 400 Nm. Συνδυάζεται στάνταρ με DSG κιβώτιο, η τετρακίνηση έχει ένα νέο ηλεκτροϋδραυλικό πολύδισκο συμπλέκτη, η επιτάχυνση του 0-100 είναι βελτιωμένη κατά 3 δλ. (στα 4,9) και η τελική φτάνει τα 247 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!