NEA

Η Lamborghini SCV12 θα έχει τον ισχυρότερο ατμοσφαιρικό V12!

Με τον ισχυρότερο V12 που έχει κατασκευάσει ποτέ η ιταλική φίρμα θα εφοδιάζεται το track-only μοντέλο.

Μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιαστεί η SCV12, ένα νέο hypercar που θα κυκλοφορεί μόνο στις πίστες και θα έχει τον ισχυρότερο V12 που έχει  κατασκευάσει ποτέ η Lamborghini. Μάλιστα η ιταλική εταιρία λέει πως το track-only μοντέλο της θα έχει καλύτερη αεροδυναμική ακόμη και από ένα αγωνιστικό της κατηγορίας GT3.

To μοτέρ χωρητικότητας 6,5 λίτρων θα αποδίδει 830 άλογα και την όλη αναβάθμιση του μοντέλου έχει αναλάβει η Squadra Corse, το αγωνιστικό τμήμα της Lamborghini. Την βάση αναμένεται να αποτελέσει η Aventador αν και η SC αναφέρει πως θα υπάρχει ένα νέο φουλ κάρμπον σασί. Η ανάρτηση θα είναι τύπου pushrod με λάστιχα Pirelli και τροχούς μαγνησίου.

Πιθανότατα το hypercar της Lamborghini να σχετίζεται με τις απαιτήσεις για την συμμετοχή της εταιρίας στην κατηγορία hypercar του Le Mans. Προς το παρόν βλέπουμε τις πρώτες teaser φωτογραφίες και το σχετικό βίντεο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!