NEA

Το νέο ISV της GM Defense LLC θα είναι ένα από τα «τζιπ» του αμερικανικού στρατού

Το υψηλής αντοχής ISV είναι τόσο ελαφρύ ώστε να το σηκώνει ένα ελικόπτερο UH-60 Blackhawk και τόσο κόμπακτ για να χωρά σε ένα H-47 Chinook.

Η General Motors είναι αυτή που νίκησε στο διαγωνισμό για συμβόλαιο ύψους 214,3 εκατομμυρίων δολαρίων σχετικά με την ενίσχυση του στρατού των ΗΠΑ με νέα οχήματα τύπου ISV (Infantry Squad Vehicle). Πρόκειται για ειδικά εκτός δρόμου οχήματα με πολύ υψηλή αντοχή και συγκεκριμένες προδιαγραφές για μεταφορά έμψυχου και άψυχου στρατιωτικού υλικού.

Τα νέα ISV βασίζονται στο πλαίσιο του Chevrolet Colorado ZR2 με ειδική ανάρτηση με αμορτισέρ Multimatic με διπλές βαλβίδες. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας turbo-diesel της σειράς Duramax με χωρητικότητα 2,8 λίτρα, ισχύ στα 186 άλογα με ροπή στα 500 Nm και αυτόματο κιβώτιο με έξι σχέσεις.

Το συμβόλαιο προβλέπει σε πρώτη φάση την κατασκευή έως 649 οχημάτων (συνολικά 2.065) με δυνατότητα χωρητικότητας έως 9 στρατιώτες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!