ΑΓΩΝΕΣ

Μην το ξεχάσεις. Αυτό το τριήμερο ξεκινά το πρωτάθλημα της Formula 1!

Σας μεταφέρουμε τα νεότερα από ένα πρωτάθλημα που ξεκινά μετά από πολύμηνη καθυστέρηση και όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ή μήπως όχι;

Με έναν αναβαθμισμένο πάντα υβριδικό κινητήρα θα παραταχθούν τα μονοθέσια των Red Bull και Alpha Tauri στην Αυστρία. Ο Sainz θα προσπαθήσει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερο βαθμούς για την McLaren πριν τα… μαζέψει για του χρόνου για την Ferrari. Τα οικονομικά θέματα που αντιμετώπισε η McLaren ξεπεράστηκαν, αλλά όχι και εκείνα της Williams που αναζητά χρηματοδότη.

Αν και ο Vettel θα ήθελε να επιστρέψει στην Red Bull, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Renault ενδιαφέρεται να «κλείσει» για την επόμενη χρονιά τόσο τον Γερμανό όσο και τον Bottas. Από την άλλη ο Vettel δηλώνει πως θα αποδώσει το μέγιστο στην τελευταία του σεζόν με την Ferrari, η οποία θα προχωρήσει σε νέες ρυθμίσεις των μονοθεσίων της μετά την Ουγγαρία.

Τα  μονοθέσια της Mercedes θα κατέβουν με νέα χρώματα για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και τον πρώτο αγώνα μεθαύριο την Κυριακή στις 16:10. Φυσικά με άδειες τις κερκίδες. Οι κατατακτήριες του Σαββάτου είναι στις 16:00. Εδώ το μέχρι τώρα πρόγραμμα των αγώνων που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!