NEA

Θηρίο ανήμερο το Dodge Durango SRT Hellcat [vid]

Όταν ένα SUV αποδίδει 720 άλογα και είναι ισχυρότερο ακόμη και από την Lamborghini Urus, τότε το πράμα… ζεματάει!

Η Dodge είναι μια εταιρία που αγνοεί την τάση της εποχής και συνεχίζει να παρουσιάζει για την αμερικανική αγορά τις γνωστές εκδόσεις SRT Hellcat. Και λίγο πριν την αντικατάσταση του Durango έρχεται να παρουσιάσει μια καυτή εκδοχή του η οποία αποδίδει 720 ίππους και 875 Nm από έναν V8 6.2 Hemi με μεγαλύτερο «κομπρέσορα».

 Φυσικά για να επιτευχθούν όλα αυτά έχει γίνει μια σειρά μετατροπών στον κινητήρα, το κιβώτιο είναι ένα αυτόματο 8 σχέσεων και η τετρακίνηση στάνταρ. Το κορυφαίο Durango χρειάζεται μόλις 3,5 δευτερόλεπτα για το 0-96 χλμ./ ώρα (0-60 μίλια την ώρα) και 11,5 δεύτερα για το κλασικό για τους Αμερικανούς 1/4 του μιλίου. Η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 290 χλμ./ ώρα.

Εξωτερικά υπάρχει ένα εμφατικό πακέτο που ευθυγραμμίζεται με αυτό της αντίστοιχης έκδοσης του Charger. Στο εσωτερικό υπάρχει μια οθόνη των 10,1 ιντσών, ενώ από κει και πέρα ο διάκοσμος έχει στοιχεία πολυτέλειας και ο εξοπλισμός είναι πλήρης.

Με τιμή στις περίπου 83.000 δολάρια η διάθεση του «ισχυρότερου SUV στον κόσμο», όπως διατείνεται η Dodge για το Dodge Durango SRT Hellcat , θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ από τις αρχές του νέου έτους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!