ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι λαστιχένιες… ζάντες της Maxion Wheels δεν μασάνε από λακκούβες [vid]

Οι πρωτότυπες ζάντες Acorus Technology έχουν μια ελαστική ιδιότητα δίχως να τραυματίζονται κάθε φορά που πέφτουν σε μια λακκούβα.

Πρόκειται για μια αρκετά έξυπνη ιδέα η οποία παρουσιάστηκε πριν από τρία χρόνια αλλά ακόμη δεν έχουμε δει κάτι σε επίπεδο παραγωγής. Αν τελικά δούμε κάτι στην αγορά στο μέλλον, κανείς δεν το γνωρίζει. Αναμφίβολα ακούγεται ως κάτι… μαγικό. Ειδικά για δρόμους με άθλια ποιότητα οδοστρώματος, οι ζάντες τεχνολογίας Acorus που εξέλιξε η Maxion Wheels σε συνεργασία με την Michelin, φαίνονται ιδανικές.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η στεφάνη των ζαντών είναι ελαστική μαζί με κάποιες φλάντζες που κουμπώνουν μαζί της. Η Michelin λέει πως με αυτό τον τρόπο δεν προστατεύεται μόνο η ζάντα, αλλά προσφέρεται και σημαντικά καλύτερη ποιότητα κύλισης λόγω της απορρόφησης των κραδασμών. Σημειώστε δε πως αυτές οι ζάντες θα είναι συμβατές με κάθε τύπο ελαστικού. Αν τελικά μπουν ποτέ στην παραγωγή…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!