NEA

Ένα Jeep Wrangler Rubicon με V8 κινητήρα και 457 άλογα!

Ποτέ άλλοτε η Jeep δεν είχε παρουσιάσει μια τόσο ισχυρή έκδοση του Wrangler. Συμπτωματικά, την ίδια ημέρα που η Ford αποκαλύπτει το Bronco!

Το Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept έχει κάτω από το καπό του ένα νέο V8 των 6,4 λίτρων που αποδίδει 457 ίππους και 610 Nm. Πρακτικά αυτό το μοτέρ τοποθετείται ψηλότερα από τον V6 3.6 των 290 ίππων και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Το αξιοθαύμαστο είναι πως αυτό το Jeep χρειάζεται μόλις 5 δευτερόλεπτα για την διαδικασία των 0-96 χλμ./ώρα!

Επιπρόσθετα το οκτακύλινδρο Wrangler διαθέτει άξονες Dana 44 με transfer case, μπλοκέ διαφορικά μπροστά και πίσω, ηλεκτρονικά «κλειδώματα», αμορτισέρ Fox καθώς και δυνατότητα ανύψωσης της απόστασής του από το έδαφος κατά σχεδόν 52 χιλιοστά (δύο ίντσες). Βέβαια εδώ να πούμε πως το V8 Wrangler είναι ένα concept αλλά όλα δείχνουν πως θα μπει και στην παραγωγή. Αποκλειστικά για τις ΗΠΑ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!