NEA

Κουκλάρα αυτή η Corvette του 1966 με LS3 καρδιά

H Jeff Hayes Custom είναι μια αμερικανική εταιρία που ανακατασκευάζει κλασικά μοντέλα και τα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Όπως αυτή η Corvette του 1966 η οποία μπορεί να διατηρεί την αρχική της ραχοκοκαλιά αλλά πρακτικά έχουν γίνει πολλές επεμβάσεις πάνω της. Καμία αντίρρηση αφού το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά wow και αυτή η ανοιχτή Corvette αξίζει τα σχεδόν 200.000 δολάρια για τα οποία πωλήθηκε.

Το εσωτερικό έχει επίσης αλλάξει σε πολλά σημεία με έναν σπέσιαλ πίνακα οργάνων που μας παραπέμπει στην μοναδική αύρα της δεκαετίας του 1960, μια αναβαθμισμένη κεντρική κονσόλα και πολλά custom στοιχεία. Εννοείται πως το βλέμμα αιχμαλωτίζει η φουλ επένδυση με κόκκινο δέρμα.

Πέρα από τις επεμβάσεις υπάρχει και μια σημαντική μεταμόσχευση αφού κάτω από το καπό δεν υπάρχει ένας παλιός small block αλλά ένας σύγχρονος LS3 με 540 άλογα που για την περίσταση συνεργάζεται με ένα τεσσάρι αυτόματο κιβώτιο. Και όπως θα δείτε στο παρακάτω άλμπουμ, απλά δεν χορταίνεις να την βλέπεις…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!