ΑΓΩΝΕΣ

Ξεκινά και το πρωτάθλημα της Formula E

Η DS Automobiles που προηγείται στο Πρωτάθλημα ABB FIA FORMULA E στην κατάταξη των οδηγών, αλλά και σε αυτή των κατασκευαστών, θα είναι “εκεί” στην επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος που έχει οριστεί για τις 5 Αυγούστου με στόχο να συνεχίσει την κατάκτηση των τίτλων!

Μετά από το “υποχρεωτικό διάλειμμα” από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της 6ης σεζόν, η DS Automobiles και η TECHEETAH, θα βρεθούν και πάλι στην εκκίνηση του Πρωταθλήματος Formula E στις 5 Αυγούστου 2020 στο Βερολίνο. Εκεί θα πραγματοποιηθούν έξι αγώνες (5-6 Αυγούστου, 8-9 Αυγούστου και 12-13 Αυγούστου) χωρίς θεατές και έτσι θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Στο τιμόνι των δύο DS E-TENSE FE20, ο Jean-Eric Vergne, ο δύο φορές πρωταθλητής της Formula E και ο Antonio Félix Da Costa, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης των οδηγών. Η ομάδα της DS Automobiles θα αγωνιστεί σε αυτούς τους τελευταίους αγώνες της σεζόν, με σκοπό να διατηρηθεί στην κορυφή και να κατακτήσει νέους τίτλους!

Οι οδηγοί και η ομάδα προετοιμάζονται πυρετωδώς για αυτή την επιστροφή στις πίστες, για περισσότερο από τρεις μήνες. Τις τελευταίες εβδομάδες, οι μηχανικοί έχουν επικεντρωθεί στη βελτιστοποίηση των ενσωματωμένων συστημάτων του μονοθεσίου FE20, αλλά έχουν επίσης εργαστεί και στη στρατηγική των αγώνων που θα είναι, για άλλη μια φορά, κλειδί για τη κατάκτηση νικών και τροπαίων, τόσο στην κατηγορία των ομάδων, όσο και σε αυτή των οδηγών. H τεχνολογία Ε-Tense και η τεχνογνωσία της DS Automobiles στην ηλεκτροκίνηση αποτελούν την καλύτερη βαση για την επίτευξη των στόχων της Μάρκας. Με οδηγό την τόλμη και τη διαρκή επιθυμία για καινοτομία, η DS Automobiles, αποκομίζει την άριστη τεχνογνωσία την οποία μεταφέρουν οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της μάρκας τόσο στο DS 7 CROSSBACK E-TENSE Plug-in hybrid 4×4, όσο και στο αμιγώς ηλεκτρικό και φιλικό προς το περιβάλλον DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

Xavier Mestelan-Pinon, διευθυντής DS Performance: “Το Πρωτάθλημα ξαναρχίζει σε μια μοναδική ατμόσφαιρα με ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο υγείας, αλλά το κίνητρό μας να κερδίσουμε νέους τίτλους είναι πιο δυνατό από ποτέ! Η ομάδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και θα παλέψουμε για να φέρουμε ξανά την DS στην κορυφή της Formula E για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!”

Ο Jean-Eric Vergne, οδηγός της DS και Ambassador της DS Automobiles: “Είναι λίγο περίπλοκο το τέλος αυτής της σεζόν, αλλά ανυπομονώ πραγματικά να αγωνιστώ ξανά! Θα επικεντρωθούμε στο να μην κάνουμε λάθη, γιατί υπάρχουν πολλοί πόντοι να διεκδικήσουμε. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε!”

Antonio Felix Da Costa, οδηγός DS TECHEETAH: “Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι ξανά! Είναι μια πολύ περίεργη στιγμή για ολόκληρο τον κόσμο, αλλά είναι καλό να επιστρέφεις στις πίστες. Το πρωτάθλημα συνεχίζει, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η μισή σεζόν θα πραγματοποιηθεί σε μόλις έξι ημέρες. Έχουμε προετοιμαστεί με σκληρή προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι και θα φτάσουμε στο Βερολίνο με τη νοοτροπία του νικητή!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button