NEA

Δείτε το Ford Bronco να σκαρφαλώνει σαν ένα πραγματικό… τζιπ [vid]

To Bronco είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Jeep και μας αποδεικνύει το γιατί.

Παρακάτω θα δείτε πως το Bronco δεν είναι ένα απλό SUV αλλά διαθέτει κορυφαίες 4×4 δυνατότητες. Τα βίντεο προέρχονται από το Bronco6G.com και μας δείχνει μερικά Bronco να σκαρφαλώνουν στα βράχια και να τα υπερπηδούν στο διάσημο πέρασμα του Rubicon Trail.

Το ενδιαφέρον είναι πως τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν χειροκίνητο κιβώτιο με 7 σχέσεις (6 + 1 «κοντή») που συνδυάζεται μόνο με τον 2.3 Ecoboost, αλλά και αυτόματο 10άρι (το οποίο είναι στάνταρ στον V6 2.7). Επίσης, κανένα από τα Bronco του βίντεο δεν είχε το προαιρετικό πακέτο Sasquatch που σημαίνει πως υπήρχαν τα λάστιχα BFG AT αντί των στάνταρ της Goodyear AT. Βλέπετε το σωστό ελαστικό είναι ένα από τα πιο βασικά για ένα ασφαλές και καλό off-road.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η λειτουργία του συστήματος Trail Turn Assist μειώνοντας τον ακτίνα στροφής φρενάροντας τους τροχούς, όπως θα δείτε στο τελευταίο βίντεο. Αξιοσημείωτο ειναι πως η ζήτηση για το Bronco στην Αμερική είναι τεράστια έχοντας σημειώσει ήδη 150.000 πωλήσεις και με χρόνο αναμονής που ξεπερνά τον ένα χρόνο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!