ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ένας από τους καλύτερους… πωλητές της Hyundai!

Έξω από μία αντιπροσωπεία της Hyundai στην Βραζιλία σύχναζε ένας συμπαθέστατος ημίαιμος σκυλάκος.

Οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπεία της Hyundai τον φρόντιζαν και τον αποκαλούσαν ως Tucson Prime. Με τον καιρό ο σκυλάκος κέρδισε την εμπιστοσύνη των υπαλλήλων και του επέτρεψαν την είσοδο στις εγκαταστάσεις. Δίχως να το καταλάβει ο Tucson Prime έγινε η μασκότ του μαγαζιού και η φήμη του έφτασε μέχρι το τμήμα μάρκετινγκ στα κεντρικά της Hyundai.

H Hyundai Brazil IG είχε μία πολύ καλή ευκαιρία για προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανακήρυξε τον σκυλάκο επίσημο μέλος της εταιρίας και πρεσβευτή της. Μάλιστα, ο Tucson Prime έγινε επίσημα πωλητής της εταιρίας με την σχετική εταιρική ταυτότητα και λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 30 χιλιάδες ακόλουθους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Eu falei que o porta malas do concorrente era menor, negócio fechado ? #foconameta🎯 #tucson #prime #hyundai @primehyundai

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TUCSON PRIME (@tucson_prime) στις

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!