NEA

Aviar R67: Ρωσική σαλάτα με μπόλικη Tesla και ντρέσινγκ από Mustang

Πως αλλιώς θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις ένα ρωσικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο με αμάξωμα κλασικής Mustang και πάτωμα από Tesla;

Η Aviar Motors έχει προαναγγείλει τo R67 πριν από περίπου δύο χρόνια και πρόσφατα ανακοίνωσε πως το πρότζεκτ της προχωρά. Μάλιστα δημοσίευσε περισσότερες φωτογραφίες για το R67 που έχει ένα πανέμορφο κουπέ αμάξωμα από Mustang του 1967. To οποίο ξεχωρίζει από τα πιο σύγχρονα φωτιστικά σώματα, τις αναδιπλούμενες χειρολαβές, τις νέας σχεδίασης ζάντες 20 ιντσών.

Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο και το αμάξωμα από συνθετικά υλικά με εκτενή χρήση κάρμπον και την πίσω πτέρυγα να αναπτύσσεται αυτόματα πάνω από τα 120 χλμ./ώρα. To εσωτερικό με την κάθετη μεγάλη touch-screen μας θυμίζει κάτι από Tesla και διόλου τυχαία μας και κάτω από τα αμάξωμα θα κρύβεται ένα Tesla Model S.

Έτσι, το ηλεκτρικό Aviar R67 θα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα με συνδυαστική ισχύ 840 άλογα. Όσο για την αυτονομία η μεγάλη μπαταρία των100 kWh εξασφαλίζει πάνω από 500 χιλιόμετρα αυτονομίας όταν το 0-100 θα ολοκληρώνεται σε μόλις 2,2 δευτερόλεπτα με τελική στα 250 χλμ./ώρα.

H Aviar δεν έχει αναφερθεί ακόμη στην τιμή του αυτοκινήτου αλλά η τιμή θα είναι πολύ υψηλή και λογικά θα ξεπερνά τα 200.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!