NEA

Χρυσάφι τα εξτρά του Koenigsegg Jesko. Μόνο τα ζαντολάστιχα κοστίζουν 110.700 δολάρια! [video]

Ένας από τους 125 που θα αποκτήσουν ένα Jesko είπε να μας ενημερώσει μέσω του YouTube το κόστος μερικών εξτρά. Και δεν θα πιστεύετε πόσο κοστίζει το καθένα!

Η Koenigsegg έχει πλέον καθιερωθεί στο χώρο των υπεραυτοκινήτων και έχει βρει τον τρόπο να ενισχύει το ταμείο της μέσα από το μεγάλο εύρος εξατομίκευσης που προσφέρει. Όπως θα δείτε στο βίντεο αν κάποιος επιλέξει τις κάρμπον ζάντες με τα ειδικά λάστιχα της Michelin η τιμή είναι στα 110.700 δολάρια!

Αν τώρα θέλει την βασική βαφή με την πέρλα θα πρέπει να καταβάλλει 24.800 δολάρια ή την απλή μεταλλική με μόνο 13.900 δολάρια. Από εκεί και πέρα υπάρχει η πράσινη, μπλε, κόκκινη ή μοβ απόχρωση με τις πολλαπλές στρώσεις στα 346.100 δολάρια! Και αν θέλει κάποιος να παραγγείλει το Jesko με γυμνό αμάξωμα θα πρέπει να καταβάλλει 443.00 δολάρια! Δηλαδή όσο κοστίζει μια Lamborghini Aventador S!

Κάπως έτσι η τιμή τιμοκαταλόγου του Jesko που είναι στα 3.419.000 δολάρια μπορεί άνετα να ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια δολάρια. Άλλωστε, αυτός που θα αγοράσει ένα hypercar σαν το Jesko προφανώς δεν θα έχει πρόβλημα να καταβάλλει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια παραπάνω για να το φτιάξει έτσι όπως ακριβώς θα ήθελε βάζοντας την δική του υπογραφή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!