NEA

Οι νέες Aston Martin του James Bond

Με δύο ειδικές εκδόσεις των Vantage και DBS Superleggera η Aston Martin αποφάσισε να γιορτάσει τη συνεργασία της με το θρυλικό βρετανό πράκτορα, James Bond.

Δεν αργεί ο καιρός που θα απολαύσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες τη νέα ταινία του 007, No time to die (εκτός και αν έχει άλλη άποψη ο Κορωνοϊός…) και η Aston Martin αποφάσισε ότι είναι μία καλή στιγμή να λανσάρει δύο ιδιαίτερες εκδόσεις, ειδικά σχεδιασμένες για πράκτορες. Αυτές θα ξεκινήσουν να παραδίδονται το 2021, σε περιορισμένο αριθμό τυχερών.

Ξεκινώντας από τη Vantage 007 Edition, βασίζεται στην κλασική V8 που εμφανίστηκε το 1987 στην ταινία The Living Daylights. Ορισμένες οπτικές αλλαγές, καθώς και οι κίτρινες πινελιές, της δίνουν μία ιδιαίτερη αύρα. Εντός συναντάμε τα αναμενόμενα λογότυπα «007», καθώς και την ένδειξη 96.90 στα αλεξήλια. Αυτή αποτελεί ευθεία αναφορά στην ταινία του 1987, όπου το 96.90 αντιστοιχούσε στη συχνότητα επικοινωνιών της ρωσικής αστυνομίας. Συνολικά θα κατασκευαστούν 100 Vantage 007 Edition, με ένα κόστος της τάξης των 200.000 ευρώ, προ φόρων.

Η DBS Superleggera 007 Edition, με τη σειρά της, αποτελεί ακριβές αντίγραφο του τελευταίου αυτοκινήτου του James Bond, που θα θαυμάσουμε στη νέα ταινία. Πέρα από τα απαραίτητα κατασκοπευτικά gadget και εδώ, συναντάμε αρκετά μέρα από ανθρακόνημα, όπως την οροφή, τους καθρέφτες και τον πίσω αεροδυναμικό διαχύτη. Λογότυπα του 007 κάνουν και εδώ την εμφάνισή τους, στην προκειμένη όμως περίπτωση θα παραχθούν μόλις 25 αντίτυπα. Αυτό συνεπάγεται και μία γενναία αύξηση στην τιμή, που υπολογίζεται γύρω στα 350.000 ευρώ, προ φόρων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button