ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Jeep Wrangler: To αδιάβροχο τζιπ, το πλένεις και έφυγες!

Η Jeep δημιούργησε ένα σύντομο video όπου δείχνει ότι ένα πιεστικό νερού αρκεί για να καθαρίσει κανείς το Wrangler του… μέσα και έξω.

Γνωστό για τις θρυλικές του εκτός δρόμου δυνατότητες, το Jeep Wrangler έχει το μοναδικό χαρακτηριστικό για αυτοκίνητο παραγωγής να έχει αφαιρούμενα μέρη από το αμάξωμα, αλλά και αδιάβροχο εσωτερικό που να επιτρέπει στο χρήση να το πλένει με ιδιαίτερη ευκολία.

Το πάτωμα με τις ειδικές υδρορροές στο εσωτερικό επιτρέπει το πλύσιμο απευθείας με νερό, ενώ τα ειδικά σχεδιασμένα στοιχεία του εσωτερικού –συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών συστημάτων- είναι ανθεκτικά στην υγρασία επιτρέποντας στο χρήστη ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή να καθαρίσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ακόμα και μια πλυστική συσκευή με πίεση νερού.

Παρά την εξαιρετική αντοχή, το εσωτερικό του νέου Wrangler κάθε άλλο παρά «Σπαρτιάτικο» μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού εκτός από τις συνήθεις ηλεκτρικές ευκολίες είναι εφοδιασμένο εκτός των άλλων με το προηγμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect, αυτόματο κλιματισμό, αλλά και δερμάτινη επένδυση, η οποία επίσης έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για αυξημένη αντοχή.    

Όλες οι εκδόσεις του Wrangler -3θυρες και 5θυρες- συνοδεύονται από τις αφαιρούμενες πόρτες και το αναδιπλούμενο παρμπρίζ, ενώ ανάλογα με την επιλογή του αγοραστή διαθέσιμες είναι υφασμάτινες και σκληρές οροφές με δυνατότητα αναδίπλωσης και αφαίρεσης. Παράλληλα όλα τα Jeep Wrangler έχουν την διάκριση Trail Rated που πιστοποιεί τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων σε κάθε συνθήκη.

Το νέο Wrangler είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά μέσω του εμπορικού προγράμματος Jeep Freedom Days που προσφέρει σημαντικό όφελος για τον αγοραστή έως 10.000 ευρώ, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση 160.000χλμ (περιλαμβάνει και οδηγική βοήθεια), καθώς και προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank με πρώτη δόση το 2021.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button